Bloggen als een pro – Elja Daae

“Hoe kan ik beter bloggen? Zijn er trucs die ik kan gebruiken? Wanneer komen mensen naar mijn blog?”
Dat zijn typische vragen die elke blogger heeft. Ik ook. Bloggen als een pro geeft antwoord op hoe jij kan bloggen als een pro (oké dat klonk dubbel..),  hoe je bezoekers op je blog krijgt en wat jij moet doen om een succesvolle blog te hebben.

Ik heb ‘bloggen als een pro’ aangeschaft, omdat ik meer uit mijn blog wil halen. Het is een boekje uit de “In 60 minuten – reeks”. Hoewel ik veel informatie uit het boek eigenlijk al wist, is het goed om het nog eens te lezen, om het van een ander te “horen”. Of je nu net begint met een blog of er al eentje hebt, het is een prima boek om eens door te nemen.

bloggen als een pro in 60 minuten - elja daaeBeter bloggen

In het kort gaat het er om hoe jij beter kan bloggen, geen trucs over schrijven of over het delen van je berichten, maar juist over focus, authenticiteit en toewijding. Je leest het boek vlot uit. Daarna was ik overtuigd dat ook ik ervoor kan zorgen dat mijn blog succesvol kan worden. Zo lang je er zelf maar genoeg tijd en passie in steekt.

Dit boekje heeft mij aan het denken gezet, want bloggen kan altijd beter én je moet er veel tijd in steken. Elja behandelt alle aspecten rondom bloggen en vooral hoe je met de juiste mindset kan bloggen als een pro.

Ohja, het boekje lees je trouwens letterlijk in 60 minuten uit 😉

Comments

comments

0
FIFA 17

Leave a Reply