Mijn 5 grootste vakantiewensen

Er zijn genoeg plaatsen waar ik naartoe wil op vakantie, de komende paar jaren zullen aardig wat van deze wensen in vervulling gaan (is het plan) dus laat ik jullie zien wat mijn top 5 vakantiewensen zijn.

1. Japan

Bovenaan de lijst staat Japan, totdat wij er geweest zijn blijft deze bovenaan. Het is een mooi land, met een geweldig interessante cultuur. Ikzelf ben fan van diverse Anime & Manga en uiteraard helemaal fan van de vechtsporten die uit dit land komen. Een grote wens is ook het bijwonen van een judo training in een dojo waar dan ook (het liefst in het Kodokan Institute).

Matsumoto Castle - Japan

© Sacha Fernandez

2. IJsland

Wij hebben de wens om samen een rondrit te maken op IJsland! Coen is er één keer eerder geweest, met zijn werk, sindsdien willen we samen op vakantie daarheen. Zeker om de kans te hebben het Noorderlicht te zien, iets wat Coen niet heeft gezien tijdens zijn reis van 4 dagen. Van alle verhalen en foto’s lijkt mij het een heel mooi land. Veel rots en ijs, maar juist dat moet het zo bijzonder maken.

Kerið vulcano - Iceland - Coen Versluis

© Coen Versluis

3. Nieuw-Zeeland

Net als IJsland is Coen ook al eerder in Nieuw-Zeeland geweest, de foto hieronder is ook door hem gemaakt. We willen graag samen een reis maken van het noordereiland en het zuidereiland en de dingen doen die wij willen doen. Er is zoveel te zien en te ondernemen in Nieuw-Zeeland, bijvoorbeeld varen, grotten bekijken, wandelen en ik weet eigenlijk niet wat nog meer. Tijd voor een bezoek dus.

Abel Tasman National Park - New Zealand

© Coen Versluis

4. Sicilië

Een van de weinige mediterraanse plekken op aarde waar ik graag heen wil. Familie van Coen is er geweest en die vonden het geweldig. Sowieso is het eten daar fantastisch, dus dat moeten we proeven! De omgeving zelf is afwisselend met stadjes, bergen en water, super geschikt om mooie foto’s te maken. Tijd om daar zelf eens heen te gaan.

Cefalù (Sicily) 004

© Tiberio Frascari

5. Schotland

Schotland willen we graag op de motor door. Het bergachtige gebied, de diverse stadjes en dorpjes, allemaal het bezoeken waard. Zeker op de motor schijnt het een echte aanrader te zijn. Dat willen we natuurlijk zelf ook beleven, hopelijk dan op een mooie BMW motor (die wens is er ook nog steeds).

Heading to the Hills

© Peter Young

Comments

comments

1
FIFA 17

Leave a Reply