Mijn favorieten uit de IKEA catalogus

Vorige week hoorde ik een flinke klap in de gang… De IKEA catalogus viel door de bus..! Tijd om inspiratie op te doen 🙂

Tafel

2016-08-22 09.09.07

Als ik mijn tafel zo georganiseerd krijg als hierboven dan is dat alleen voor een foto, haha. De wens voor een vierkante tafel in huis hebben wij ook, alleen gaat dat helaas niet passen. Nu staan er op de foto hierboven twee tafels naast elkaar, maar ook dat pas niet. We hebben net genoeg ruimte voor één rechthoekige tafel. Gelukkig kunnen we die wel uitschuiven als we met meer dan 4 personen aan tafel moeten.

Groen

2016-08-22 09.10.12

Wij hebben geen balkon, dus de tekst is niet toepasselijk, maar de hoeveelheid groen en planten die op de linker foto staan is geweldig! Ik ben voor hier in huis op zoek naar leuke kamerplanten. We hebben alleen orchideeën staan, dus er kan wel iets anders bij.

Keuken

2016-08-22 09.11.09

Ik ben fan van mooie keukens. Als ik later groot ben heb ik een mooie gigantische keuken met kookeiland, dat weet ik zeker 😉 Tot die tijd is het kwijlen in folders, catalogussen en op internet. De keuken hierboven heeft hele mooie kastdeurtjes en de donkere en grijze accenten maken het voor mij helemaal af.

Boeken

2016-08-22 09.13.22

De rechter kamer met de mooie boekenkasten en rij met fotolijsten ziet er voor mij huislijk uit. De foto wand hebben wij ook in huis, niet één rij maar een hele wand vol. Daarnaast word ik gewoon blij van een goed georganiseerde omgeving.

Slaapkamer

2016-08-22 09.14.24

Wie wil er net als ik met een aanloopje in dat bed op de rechterpagina ploffen? Dat zegt denk ik wel genoeg 😉

Werken

2016-08-22 09.17.22

Omdat ik zo druk ben met opruimen en ruimtes zo efficiënt en geordend mogelijk wil inrichten, viel mijn oog op deze statafels om aan te werken. De rechter met planken en laatjes is ook nog eens handig om spullen in op te bergen die je snel binnen handbereik wilt hebben. Wellicht een leuk idee als ik mijn kant van de studeerkamer ga veranderen.

Kleden

2016-08-22 09.19.45

Een mooi kleed voor in de slaapkamer, achter het bed, dat lijkt mij wel wat. Omdat onze slaapkamer oorspronkelijk uit twee kamers bestond, hebben wij een hele grote kamer en daarmee ruimte genoeg om een mooi kleed neer te leggen. Het gekleurde kleed op de rechterpagina (de Stockholm) lijkt mij wel wat.

 

Comments

comments

0
FIFA 17

Leave a Reply