Weekend Krabbels – 001

In ‘Weekend Krabbels’ kijk ik terug op de afgelopen week in korte notities en linkjes naar blogs of social media.

Dit is mijn eerste ‘Weekend krabbels’ en ik ga de komende weken elke keer op zondag kort terugblikken op de afgelopen week.

Zondag hebben we dit heerlijke ovengerecht gegeten. Kip met moster-stroop marinade en peren.

Maandag was mijn dag zo voorbij, heb ik veel gedaan voor deze blog zodat ik ‘m kan gaan lanceren.

Dinsdag kwam een vriendin gezellig lunchen én begon ’s avonds het judo seizoen weer! Deze week en komende week geef ik alle lessen, omdat onze andere trainer nog met vakantie is.

Woensdag was het té warm en heb ik daardoor niet veel gedaan. Wel heb ik zitten gamen met de ventilator op mijn laptop gericht, omdat hij zijn hitte niet kwijt kon..!

IMG_20160824_153108

Donderdag heb ik de vriezer ontdooit, met dit warme weer kon deze prima buiten staan om zo het ijs nóg sneller te laten smelten. Verder kon ik drie uur achter elkaar judoles geven, gelukkig hebben we airconditioning in de dojo waardoor het er prima vertoeven was. Helaas werd het na drie uur judo toch wel erg warm in de zaal en hebben we de laatste les op tijd gestopt.

PhotoGrid_1472372923266

Vrijdag heb ik weer een tijdje zitten gamen met de ventilator op de laptop en heb ik het konijn bezig gehouden. Ze heeft nieuw speelgoed wat ze toch wel erg leuk vindt.

Zaterdag begonnen we de dag met twee uur judoles geven, tuimeljudoka’s en jeugdjudo, ook hier heeft de airco weer goed zijn best gedaan in de dojo. In de middag zijn we naar de Fortbrouwerij van Duits&Lauret in Everdingen geweest, daar kan je dit weekend het terrein bezoeken en een biertje drinken. Dat was genieten in het zonnetje! En toch was het ondanks de hitte geen hittegolf voor heel Nederland afgelopen week.

IMG-20160827-WA0000

Voor nu, fijne zondag en tot de volgende Weekend Krabbels!

Comments

comments

0
FIFA 17

Leave a Reply