Weekend Krabbels – 003

In ‘Weekend Krabbels’ kijk ik terug op de afgelopen week in korte notities en linkjes naar blogs of social media.

Zondag was een heel rustig dagje, hebben we “zondag” gehouden met uitslapen en gamen.

Maandagavond hadden we een verjaardag, dus een lekker stukje taart gehaald en over Pokémon gepraat. De verjaardag was dan ook voor een tienjarige dame.

Dinsdag ben ik druk aan het opruimen geweest, weer een aantal dingen weg kunnen gooien of op de juiste plaats kunnen bewaren. Stukje bij beetje wordt het steeds netter en ruimer in huis 😀

Woensdag heb ik voor 20 euro boodschappen gedaan, terwijl ik maar 6 euro hoef te betalen! Ik heb Scoupy ontdekt en andere cashback acties gevonden, dat is nog eens leuk boodschappen doen!

Donderdag heb ik vele spullen voor het judokamp klaargelegd. Want vrijdag zou het zo ver zijn! Maar voor die tijd moest er eerst nog ’s avonds worden lesgeven en worden getraind.

Vrijdag gingen we op judokamp! Iets waar we al zeker een jaar naar uitkeken. We gaan elke twee jaar een weekend op kamp met de judovereniging. Om half zes ’s avonds gingen we met de bus op weg naar het Markant Outdoorcentrum in Braamt. Dat is net onder Doetinchem. Na het bakken van broodjes boven het kampvuur, sporten op het eigen veld, marshmallows eten bij het kampvuur en een paar potjes nachtelijk voetbal hebben we bizar weinig geslapen.

2016-09-09-19-46-37

Zaterdag betekende dat vroeg beginnen met heerlijke “wakker word muziek” (keiharde metal). Even de boel wakker schudden voor het ontbijt. Na een ochtendtraining in het zand, estafette, diverse spellen en een compleet waterfestijn was het tijd voor de lunch.

Na de lunch werd er geklommen aan een klimwand, ballonnen kapot geschoten bij het boogschieten en vlotten gebouwd van palen en tonnen. Voor al deze hongerige kids en leiding was er een grote barbecue als avondeten.

Ik doe graag mijn sterrenbeeld eer aan 😎 #judokamp #boogschieten #archery #boogschutter

Een foto die is geplaatst door Sandra Bax (@sandrabax) op

Toen het eenmaal donker was werd het tijd voor een vossenjacht in het bos, waar menigeen zich rot is geschrokken van de verstopte “dieren”. Bedtijd kwam om 23 uur, maar voor een enkele was er nog een verrassing: looptraining, om 1 uur ’s nachts een rondje rennen terwijl je eigenlijk dacht te moeten slapen.

Zondag hebben we wederom de muziek-wekker gebruikt met iets minder harde metal muziek en als bonus Barbie Girl! Kon niet iedereen (ochtendhumeur!) waarderen, maar na het ontbijt konden ze er wel om lachen 😉 Ook deze ochtend kregen we een training, zelfverdediging op de heuvel bij het strand. Waarna ze vrij konden spelen in en om het water.

Om half drie ging de bus huiswaarts nadat het hele huisje was opgeruimd en schoongemaakt.

Eenmaal thuis waren we helemaal afgedraaid, gesloopt en zo moe dat we op tijd naar bed zijn gegaan. Opruimen? Dat komt morgen wel.

Comments

comments

0
FIFA 17

Leave a Reply