Weekend Krabbels – 004

In ‘Weekend Krabbels’ kijk ik terug op de afgelopen week in korte notities en linkjes naar blogs of social media.

Maandag hadden we een dag vrij vanwege judokamp dit afgelopen weekend. Hebben we de appels uit onze boom gehaald en hebben daar appelmoes van gemaakt! ’s Avonds gingen we op visite bij onze buren vanwege een dubbele verjaardag, omdat we het weekend niet konden.

Dinsdag was wederom een rustige dag met ’s avonds judotraining.

Woensdag ging ik gezellig bij mijn ouders langs. Koffie, lunch en weer naar huis. Gezellig bijgekletst na hun vakantie en mijn judokamp.

Donderdag kwam de Gasservice langs voor de jaarlijkse CV-ketel controle. Eindelijk een jaar waarin we geen extra kosten hadden! De training van deze avond zorgde tot aan het weekend voor heerlijke spierpijn.

Vrijdag heb ik het hele huis schoongemaakt en opgeruimd, kreeg ik visite en was Coen lekker op tijd thuis. Goed begin van het weekend.

Zaterdag na een ochtend lesgeven snel de stad in om cadeautjes te kopen. ’s Avonds verrasten we Coen zijn ouders met Chinees eten, bloemen en een cadeau voor hun 34-jarig huwelijk.

Zondag hadden we een heerlijk dagje aan het strand. Maar het was niet zomaar een dagje strand, het was een dagje Kijkduin. Ofwel: PokĂ©mon vangen 😉 Met 5 personen in de auto, naar Kijkduin. Het was leuk, druk, gezellig en ik heb wat gelachen om de manier waarop mensen met het spel PokĂ©mon Go omgaan. Alsof het een kwestie van leven en dood is op sommige momenten. De lunch die we daar aan de boulevard hadden was heerlijk, een 12-uurtje met soep, brood, kaas, zalm en een kroket. Dat moeten we nog maar eens doen.

Daarnaast hebben we in de avond de start gemaakt met het brouwen van bier! Daarover de komende week meer.

 

Comments

comments

0
FIFA 17

Leave a Reply